Velkommen til den vores nye anlægsgartnerelev Sara

28. november 2021

Fra januar 2022 byder vi velkommen til vores nye dygtige anlægsgartnerelev Sara. Sara har været i introforløb som ufaglært anlægsgartner i et par måneder og har lært arbejdspladsen og de nye kolleger godt af kende inden skolestart til januar. 

Det gode indtryk fra starten 

En kop kaffe fører nogle gange til en ny start. Sådan var det i hvert fald for Sara som var super frisk og ringede og spurgte om vores gartnerformand ikke gav en kop kaffe. Hun ville nemlig gerne vide lidt mere om elevstillingen som anlægsgartner.  

”Jeg fik et megagodt indtryk til at starte med, også de to måneder jeg har været her nu, for lige at lære det hele af kende. Altså der er det jo egentlig bare en lille enhed, og det er megafedt!” fortæller Sara.  

For Sara var der derfor ingen tvivl om, at det var hos Flemming Nørgård Anlæg hun skulle have sin elevtid! 

 Et godt sammenhold gør forskellen 

Sammenholdet og det gode kollegaskab er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø, og det var noget Sara mærkede lige fra starten. 

”Man føler sig bare virkelig hurtig velkommen, så det er skønt! Det er en af de ting jeg allerede nu kan sige, at jeg vægter rigtig højt her. Det er det der sammenhold der på en eller anden måde er, det er hyggeligt.” 

Hos Flemming Nørgård Anlæg arbejder vi målrettet med at forbedre trivslen blandt vores medarbejdere og vi er stolte af at have en stor gruppe medarbejdere der har været en del af virksomheden i rigtig mange år. 

En elevplads med rum til faglig udvikling 

Vores Gartnerformand gør en dyd ud af at udvikle og uddanne vores elever og sørger for at installere en bundsolid faglig stolthed og en god selvstændighed og selvtillid i eleverne.  

Hos Flemming Nørgård Anlæg får man lov at prøve noget, og dygtiggøre sig indenfor faget, og vi er glade for at se vores elever udvikle sig både fagligt og personligt gennem elevtiden.  

Flemming Nørgård Anlæg er en virksomhed i vækst, og vi søger løbene nye medarbejdere i både anlægsgartner- og kabelafdelingen. Vil du vide mere om dine muligheder hos os, er du velkommen til at tjekke vores ledige stillinger.  

Læs flere nyheder