Belægningsarbejde der holder

En god belægning er ikke barnemad, men hos Flemming Nørgård Anlæg ved vi hvad vi laver og hvordan vi får det til at holde. Vi varetager mindre belægningsopgaver, fliseterrasser eller indkørsler.

Kontakt Kim

Få hjælp til professionel flisebelægning 

Belægning der holder

Vi sørger for en korrekt bundopbygning – i sidste ende giver det dig det bedste resultat i dag og mange år fremadrettet og sikrer at havebordet bliver ved med at stå lige.

Vi er ikke dem der laver de vilde projekter med mange slags sten i forskellige niveauer. Vi er til gengæld rigtig gode til at lave en helt basal belægning med en bundopbygning der holder, så hvis det er en almindelig indkørsel eller terrasse du skal have lavet, er du kommet til det rette sted.

Det rette værktøj til den rette opgave

Vi tager vores faglige stolthed med på arbejde hver dag, og du kan regne med en belægning der er udført efter alle kunstens regler. Med det rette værktøj og det rette mandskab sørger vi for belægningen bliver som lovet.

Vi laver belægning i Århus og omegn

Flemming Nørgård Anlæg laver belægning i hele Århus og omegn; heriblandt Tilst, Viby, True, Højbjerg, Brabrand, Risskov, Egå, Lisbjerg, Lystrup, Sabro, Trige og Søften.

Vi hører hjemme i Tilst og dækker hele Østjylland

Vi dækker hele Østjylland med vores services. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.