Spuling af kabler

I dag er en god internetforbindelse en del af et velfungerende samfund. Derfor er vi hos Flemming Nørgård Anlæg stolte af at varetage spuling af kabler, her især lyslederkabler.

Kontakt Jakob

Din kompetente samarbejdspartner

Lyslederkabler: Kablerne føres i et eksisterende PE-rør ved hjælp af vand. På den måde kan ledninger etableres på lange strækninger uden brud eller større gravearbejde.

Når det gælder spuling af kabler, er Flemming Nørgård Anlæg både erfarne og kompetente, og vores spulehold fremfører kablerne i tracéets længde med stor præcision og hurtighed.

Vi tilbyder både spuling, iblæsning og nedgravning af kabler og vi sørger for at den rette metode vælges til projektet. Valget træffes blandt andet på baggrund af fiberens type, tracéets længde samt beskaffenhed.

En metode med mange fordele

Kablerne spules i de eksisterende tracéer med den såkaldte Watucab-metode. Metoden er udviklet af et Schweizisk firma og er en innovativ løsning til nedgravning af kabler.
Spuling af kabler er en rigtig fordelagtig tilgang, eftersom det minimerer anlægsperioden og dermed giver færre gener for trafikken for beboere i nabolaget.

Vi er stolte af vores tilfredse kunder
Flemming Nørgård Anlæg har gennem mange år samarbejdet med både Telia, Stofa, Norlys og Global Connect om etablering af ledningsnet.

Landsdækkende kabelservice

Vi dækker hele Danmark. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.