Vintervedligehold

I vinterhalvåret er Flemming Nørgård Anlæg en flittig del af det store arbejde med snerydning og glatførebekæmpelse. Vi holder os opdaterede på vejrforholdene og rykker automatisk ud til vores faste kunder. Vores arbejde med snerydning og saltning sikrer, at beboere og forbipasserende kan færdes trygt og problemfrit på udendørsarealerne.

Kontakt Kim

Vintervedligehold i hele Århus og omegn

N

Vi står klar når behovet er der
Det danske vejr er uforudsigeligt og det kan derfor være svært at vurdere hvornår der skal saltes uden den rette erfaring. Vi holder øje med vejret i dit område og rykker ud når der er brug for det.

N

En fast aftale giver dig tryghed
Ved vintervedligehold laver vi altid fast aftale om glatførebekæmpelse. Det giver dig en tryghed, at arbejdet med at snerydde og salte er overladt til professionelle.

N
Det rette værktøj til den rette opgave
Vi råder over en stor maskinpark, og vi har det rette udstyr til at klare dine opgaver, både store som små. Vi kan komme rundt alle vegne, også i de små baggårde og rundt på parkeringspladsen.

Professionel snerydning

Hvis du vælger Flemming Nørgård Anlæg som samarbejdspartner kan du gå vinteren trygt i møde med den vished at vi tager hånd om jeres snerydning og saltning – det skal i ikke længere spekulere på. Vi har en langvarig erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse og vi rykker ud med kort varsel for at sikre beboere/medarbejdere at de kan færdes sikkert. Vi holder øje med vejrforhold og sætter arbejdet i gang når der er brug for det.

Vi klarer snerydning og saltning i hele Århus og omegn
Flemming Nørgård Anlæg tilbyder professionelt vintervedligehold i hele Århus og omegn; heriblandt Tilst, Viby, True, Højbjerg, Brabrand, True, Risskov, Egå, Lisbjerg, Lystrup, Sabro, Trige og Søften.

Vi hører hjemme i Tilst og dækker hele Østjylland

Vi dækker hele Østjylland med vores services. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.