FNA.dk er designet af designeren bag Nicolai Sørensen & Co.

Denne side er designet af mig, Nicolai Sørensen – jeg arbejder som freelance webdesigner, hvilket jeg har gjort i mere end 10 år. Jeg brænder for at gøre en forskel gennem professionelt og gennemtænkt webdesign, som fungerer efter hensigten.

+45 3063 3111Kontakt webdesigneren

I min optik er det ikke nok, at en hjemmeside bare er æstetisk. Hvis den skal være succesfuld, skal der lægges kræfter i at få den til at fungere efter hensigten, så den opnår den ønskede effekt. 

Typisk designer jeg hjemmesider, som har til formål at generere leads til mine kunder. Det betyder i bund og grund, at de besøgende skal have mulighed for nemt at kontakte den specifikke virksomhed via en kontaktformular eller lignende.

Jeg designer både professionelle hjemmesider til veletablerede virksomheder og billige hjemmesider til nystartede virksomheder.

Digital markedsføring

Udover at arbejde med webdesign og -udvikling, har jeg også andre interesseområder. Jeg elsker at arbejde med søgemaskineoptimering, og jeg bruger mange timer om ugen på at sætte mig ind i Googles algoritme.

Jeg hjælper en lang række kunder med SEO og Google Ads. Det, der gør det interessant for mig, er at se den udvikling, jeg kan bidrage til gennem mine kompetencer. Jeg elsker at følge med i mine kunders placeringer i Google. Det er en enorm tilfredsstillelse, når det arbejde, jeg har udført, bærer frugt.

Der er mange faktorer, som er afgørende for, hvordan Google analyserer en hjemmeside. Først og fremmest er det vigtigt, at det tekniske fundament er i orden, så der ikke er noget, der modvirker det øvrige arbejde. Herudover er det vigtigt, at indholdet på hjemmesiden er informerende og rent faktisk giver den besøgende værdi.