Pleje af grønne områder

Vedligehold af grønne arealer er ikke bare noget vi gør… det er noget vi nørder! Flemming Nørgård Anlæg sørger for at dine grønne arealer altid er indbydende, velplejede og smukke.

Kontakt Kim

Grønt vedligehold i én samlet løsning

Grønt vedligehold indeholder en bred vifte af opgaver, og vi kan klare det hele. Fx varetager vi græsslåning, pleje af græsplæne, bekæmpelse af ukrudt, fejning, hækklipning, indsamling af affald, tilplantning af krukker og beskæring af træer, buske m.m. Vi tilbyder en service året rundt, med grønt vedligehold om sommeren og snerydning og saltning om vinteren. Vores anlægsgartnere tilbyder dig altså én samlet løsning, uanset om der er tale om en boligforening, en privat have eller om det er et virksomhedsareal der skal plejes og passes.

Lad os have overblikket

Vi sørger for at planlægge og tilrettelægge en optimal vedligeholdelsesplan for dig, sådan at vores anlægsgartnere kan give dig et uderum der altid er indbydende. Vi laver en plan der passer til dine behov og ønsker, uanset om de er små eller store.

Vi har en stor maskinpark som sikrer dig, at arbejdet udføres ordentligt og effektivt, og vores medarbejdere har faglig stolthed i deres arbejde uanset opgaven.

Vi har styr på græsset

Vi sørger altid for at din græsplæne har de bedste vækstbetingelser når vi vedligeholder. Dit græs fortjener den bedste behandling, og når du vælger os som din samarbejdspartner, vil du opleve at vi altid tager vores faglige stolthed med på arbejde. Vi kan klare alle typer græsslåning, både det grove og de store græsarealer.

En service der tilgodeser biodiversitet

Vi forsøger altid at udnytte muligheden for at øge biodiversiteten i dit område, fx ved at udnytte afklip og bruge det til gavn for natur, dyreliv og insekter.

Vores service skaber værdi for dine medarbejdere eller beboere

Flotte og velplejede uderum tilgodeser medarbejderne eller ejendommens beboere. Det er de færreste ejendomme der i dag ikke har en anlægsgartner tilknyttet til at varetage pleje og optimering af de grønne arealer. Vi skræddersyr en plan der passer til netop dine behov.

Vi er stolte af vores tilfredse kunder
Hos Flemming Nørgård Anlæg passer vi godt på vores kunder, og vi bliver så glade når de vender tilbage igen og igen.

Hør hvad vores kunder siger:

”Arbejdet bliver udført til tiden og det ser pænt og godt ud. Vi har ro i maven, det er det der betyder noget.”
– Kim Gulvmand

Vi klarer dine grønne arealer i hele Århus og omegn

Flemming Nørgård Anlæg er din samarbejdspartner til vedligeholdelse af grønne arealer i hele Århus og omegn; heriblandt Tilst, Viby, True, Højbjerg, Brabrand, True, Risskov, Egå, Lisbjerg, Lystrup, Sabro, Trige og Søften.

Vi hører hjemme i Tilst og dækker hele Østjylland

Vi dækker hele Østjylland med vores services. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.