Ny græsplæne

Skal du have sået en græsplæne, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi ved hvad vi laver! Vi sørger for korrekt jordforbedring, og at græsset bliver sået på en måde så det får de bedste vækstbetingelser.

Kontakt Kim

En sund græsplæne med minimum vedligehold

Hvis du skal have etableret en sund og grøn græsplæne er du kommet til det rette sted. Vi arbejder altid med jordunderlaget før vi sår, for at sikre dig en græsplæne der er sund og trives i længden. Din jordkvalitet optimeres ved tilførsel af den rette mængde kompost, og vi sørger for at tage stilling til de bagvedliggende faktorer som fx sol og skygge samt dine ønsker til vedligehold.

En sund græsplæne er ikke barnemad, men hvis du vælger en professionel anlægsgartner, kan du give din græsplæne de bedste vækstbetingelser.

Maskinpark sikrer dig en hurtig og effektiv service

Hos Flemming Nørgård Anlæg råder vi over en større maskinpark, og derved har vi alt det nødvendige udstyr til at udføre arbejdet sikkert og effektivt. Vi er ikke afhængige af at skulle leje udstyr og er dermed ikke afhængige af udlejers åbningstider. Derfor kan vi udføre arbejdet hurtigt og effektivt.

Få et godt tilbud på græs såning i Århus og omegn!

Står du og mangler en professionel anlægsgartner til græs såning, eller har du brug for at vide mere om vores service og tilgang til arbejdet?

Du er altid velkommen til at kontakte vores gartnerformand Kim – Han giver god vejledning, og han er altid klar på at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave med græs såning. Du kan kontakte Kim på 26 88 16 17 og kim@fna.dk eller udfylde vores kontaktformular, så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt.

Vi hører hjemme i Tilst og dækker hele Østjylland

Vi dækker hele Østjylland med vores services. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.