Nyanlæg af have

Skal du anlægge en helt ny have, og er du på jagt efter en virksomhed, der kan klare opgaven hele vejen rundt? Vores dygtige anlægsgartnerhold skaber praktiske, funktionelle og ikke mindst smukke haver.

Kontakt Kim

Smukke haver skal være nemme at vedligeholde

Vi vejleder og rådgiver dig hele vejen omkring de bedste valg til din have. Det er vigtigt for os, at de materialer og planter der bruges, er velvalgte sådan at haven bliver ved at holde sig smuk i mange år og sådan at du efterfølgende nemt kan vedligeholde haven.

Vores mål er at skabe en have, der passer til dine behov. Det kan være en solrig terrasse til eftermiddagskaffen eller plads til sjov og leg. Uanset hvad der er vigtigt for dig, skal det selvfølgelig afspejle sig i, hvordan din have anlægges.

Belægning skaber rum i haven

Gode belægningsløsninger gør din have mere praktisk, og skaber små rum i haven. Vi kan klare belægningen for dig hvis du skal lave et nyanlæg af have, og vi kan gøre det i en kvalitet der holder! Uanset om du søger en belægning til en solrig terrasse, en sti eller en indkørsel, står vi klar med dygtige folk og gode ideer.

Beplantning med gode vækstbetingelser

Hvis du skal lave et nyanlæg af have, har du en unik mulighed for at lave jordforbedring, da haven er som et blankt lærred. Vores råd som professionelle anlægsgartnere er, at du endelig ikke må forspilde chancen for at forbedre jorden, før du går i gang med at anlægge haven. I sidste ende er jorden fundamentet for din beplantning, så derfor anbefaler vi altid at vi tager et kig på jordens kvalitet, før vi starter på et nyanlæg af have.

Græs med minimum vedligehold

Skal du have sået en græsplæne kan du trygt overlade opgaven til os. Vi ved hvad vi laver. Vi sørger for korrekt jordforbedring, og at græsset bliver sået på en måde så det får de bedste vækstbetingelser!

En sund græsplæne er ikke barnemad, men hvis du vælger en professionel anlægsgartner, kan du give din græsplæne de bedste vækstbetingelser.

En hæk der er plantet efter alle kunstens regler

Vi planter alle typer hække og i den størrelse der passer dig. Vi ved hvad der skal til for at give planterne de absolut bedste vækstbetingelser. Vi er også behjælpelige med råd og vejledning hele vejen for at sikre dig, planter der trives og skyder i vejret. Har du brug for sparring omkring hvilke hækplanter der kan trives ved dig, er du også altid velkommen til at ringe og få en snak en anlægsgartner.

En nyanlagt have med velvalgte vægge

Velplacerede hegn kan markere et skel mod naboen, skabe læ på terrassen eller holde nysgerrige blik ude. Flemming Nørgård Anlæg kan klare opsætning af mange forskellige typer hegn, og vi er fuld af gode ideer til hvordan du kan lave et nyanlæg af have med masser af charme og hygge. Vi har mange års erfaring med opsætning af hegn, så du kan trygt henvende dig til os hvis du har brug for hjælp til opgaven.

Vi kan klare det meste

Hvis du vælger Flemming Nørgård Anlæg som din samarbejdspartner i forbindelse med nyanlæg af din have, får du en anlægsgartner med en bred erfaring. Derfor kan vi med rimelig selvtillid sige at vi kan klare det meste. Ved at arbejdet udføres af så få som muligt, letter du kommunikationen og koordineringen, og det sikrer dig, at arbejdet glider og foregår let og effektivt.

Vi hører hjemme i Tilst og dækker hele Østjylland

Vi dækker hele Østjylland med vores services. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.