Din lokale vognmand

Har du brug for en kompetent vognmand? Hvad enten der er tale om at fragte gods eller at transportere byggematerialer, så har vi det rette udstyr til at løfte opgaven. Vi sørger for en sikker levering for erhverv og private.

Kontakt Søren

En erfaren vognmand med god service

Vi har mere end 20 års erfaring med fragt af stort set alle typer gods. Vores vognmand er derfor vandt til at varetage mange forskellige typer opgaver. Vi bestræber os altid for at give god service . Det gør vi blandt andet ved at gøre vores yderste for at overholde aftaler og ved at tilbyde dig som kunde en rimelig fleksibilitet.

Vi klarer det hele

Vi kan varetage stort set alle former for vognmandskørsel, for eksempel transport af asfalt, granit, haveaffald, jord, grus m.m. Vi kan klare de fleste vognmandsopgaver! Vi er naturligvis autoriseret vognmand og vi råder over lastbil, lastbillad og kære samt kran og grab.

Hvorfor vælge Flemming Nørgård Anlæg som vognmand?

  • Mere end 20 års erfaring med vognmandsservice
  • En venlig og serviceminded chauffør
  • En fleksibel service, hvor mange opgaver varetages

Få et godt tilbud på vognmandskørsel i Århus og omegn!

Står du og mangler en professionel vognmand eller har du spørgsmål til vores vognmandskørsel? Du er altid velkommen til at kontakte vores kompetente vognmand Søren – Han giver god vejledning, og han er altid klar på at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig. Vi giver også altid gerne et uforpligtende tilbud på netop din vognmandsopgave.

‘Du kan kontakte Søren på 26 88 16 96 og soren@fna.dk eller udfylde vores kontaktformular, så tager vi kontakt hurtigst muligt.

Vi hører hjemme i Tilst og dækker hele Østjylland

Vi dækker hele Østjylland med vores services. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.