Nedgravning af kabelrør

Hos Flemming Nørgård Anlæg er vi eksperter i kabelarbejde, og vi udfører nedgravning af kabelrør over hele Danmark for flere af de store internetudbydere.

Kontakt Jakob

En kabelentreprenør med know how

Vi har arbejdet med nedgravning af kabler de sidste xx år, og vi besidder derved en stor viden om området og en erfaring man ikke kan læse sig til. Vi udfører en bred vifte af ledningsopgaver, og netop derfor kan vi finde den løsning der passer bedst til opgaven og de specifikke behov.

Dygtige medarbejdere er vores mellemnavn

Vi forstår vigtigheden af dygtige og kompetente medarbejdere, for det er dem, der i sidste ende sikrer en høj kvalitet til vores kunder. Vi arbejder målrettet med trivsel, og vi er stolte af at have en stor andel af medarbejdere med en høj anciennitet.

Vores medarbejder arbejder som hovedregel i teams på to personer, og alle projekter er tilknyttet en formand. Denne fremgangsmåde sikrer en god sparring mellem medarbejdere og er med til at sikre vores kunder, at de får den bedste løsning.

Tilfredse kunder vi er stolte af

Flemming Nørgård Anlæg har gennem mange år samarbejdet med både Telia, Stofa, Norlys og Global Connect om etablering af ledningsnet.

Landsdækkende kabelservice

Vi dækker hele Danmark.
Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.