Haver og uderum

Vi hjælper med at gøre din drømmehave til virkelighed. Uanset om planerne er store eller små finder vi den helt rigtige løsning til dig som lever op til dine krav til det praktiske, det æstetiske og det fremtidige vedligehold.

Kontakt Kim

Vi skaber smukke haver

En drømmehave med personlighed

En vigtig del af anlægget af din drømmehave er en velgennemtænkt beplantning – det giver atmosfære, farver og personlighed. Vi planter gerne efter dine eller havearkitektens ønsker, men vi kommer også gerne med vores egne forslag til plantevalg, placering og mængde. Hvornår og hvordan der bedst plantes har vi helt styr på! Det vigtigste er at du fortæller netop dine ønsker til din drømmehave, så skal vi nok sørge for at realisere dem.

 

N

Rådgivning med dig i centrum
Din have, dine ønsker! Bare rolig, vi taler dig ikke bare efter munden. Du får selvfølgelig vores professionelle råd og input til en have der holder i længden, men ultimativt er det vigtigste for os, at du får lige den have du gik og drømte om! Hvis der er en havearkitekt på projektet, samarbejder vi også meget gerne, for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

N

En komplet løsning til dig
Flemming Nørgård Anlæg varetager alle dele af din have; heriblandt beplantning, belægning, rådgivning og vedligehold. Hvis du vælger os som din samarbejdspartner, får du en lokal anlægsgartner der kender din have og dine behov.

Beplantning der trives

Flemming Nørgård Anlæg udfører alle typer beplantning af blomster, træer, græs, hæk og buske med omhu og faglig stolthed. Vi sørger for at indkøbe planter i en god kvalitet, og vi planter dem efter alle kunstens regler for at sikre dig en beplantning der ikke bare holder, men virkelig trives. Derfor tilbyder vi også at foretage en jordforbedring i forbindelse med beplantningen og vi sørger for at planterne stilles i sol/skygge afhængigt af hvor de trives bedst.

En professionel fliselægger

Flemming Nørgård Anlæg er en professionel og erfaren fliselægger, og vi er ret stolte af at levere et resultat der bare er i orden til vores kunder. Mange har selv begivet sig ud i belægningsarbejde, og det kan godt se nemt ud, men fliser der holder i længden, kræver både teknik og erfaring. Derfor, vælg en professionel til flisebelægning! Du vil helt sikkert kunne se forskel.

Ram drømmehaven ind med et hegn

Der kan være mange forskellige grunde til at opsætte et hegn. Et hegn kan være med til at skabe læ og holder samtidig de nysgerrige blikke på afstand og hunden inde. Du har sikkert din helt egen grund til at montere et hegn ved din bolig. Uanset kan Flemming Nørgård Anlæg levere en service og kvalitet der er i orden. Vi evaluerer løbende med dig som kunde, for at sikre at resultatet lever op til netop dine krav og ønsker.

Håndtering af regnvand

I takt med at det regner mere og med større intensitet, vokser behovet for at håndtere regnvand lokalt. Hos Flemming Nørgård Anlæg er vi eksperter i små nedsivningsløsninger til regnvand. Fx kan man lave et regnbed, som er en rimelig billig og rigtig dekorativ løsning til regnvandshåndtering eller vi kan sørge for at der er nedsivning gennem belægningen.

En drømmehave uden ukrudt

De mange store flisearealer ser godt ud og giver en hyggelig stemning, men de giver samtidig lidt arbejde med at holde fri for ukrudt.
Vi ved hvordan ukrudtet håndteres og holdes under kontrol! Vi finder en løsning der passer til dine behov og ønsker, og vi kan både tilbyde ukrudtsbekæmpelse med og uden kemi.

Vi skaber drømmehaver i Århus og omegn

Flemming Nørgård Anlæg tilbyder at etablere haver og uderum i hele Århus og omegn; heriblandt Tilst, Viby, True, Højbjerg, Brabrand, Risskov, Egå, Lisbjerg, Lystrup, Sabro, Trige og Søften.

Vi hører hjemme i Tilst og dækker hele Østjylland

Vi dækker hele Østjylland med vores services. Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.