Iblæsning af kabler

Hos Flemming Nørgård Anlæg er vi eksperter i iblæsning af kabler og vi har et erfarent og dygtigt team til at udføre opgaven. Vores medarbejdere kombinerer deres kompetencer med den nyeste teknologi på området. Kablerne blæses i, ved en eksisterende kabelbrønd eller i forbindelse med en frigravning.

Kontakt Jakob

Flemming Nørgård Anlæg er eksperter i iblæsning af kabler

Vi har det helt rette udstyr og et hold der ved hvad de laver. Vores blæsehold fremfører kablerne i det eksisterende tracé med både præcision og hurtighed.

Vi tilbyder både spuling af kabler, iblæsning af kabler samt nedgravning af kabler og vi sørger selvfølgelig for at den rette metode benyttes til projektet. På baggrund af en vurdering af fiberen, tracéet og dets beskaffenhed sørger vi for at vælge den metode der giver det bedst mulige resultat.

Iblæsning minimerer gene for trafik og beboere

Vores kabelnet skal løbende vedligeholdes, og i arbejdet gælder det derfor om at mindske generne mest muligt. Eftersom metoden med iblæsning af kabler reducerer gravearbejdet, er det en rigtig god måde at minimere de gener der er for trafikken og beboerne i området.

Arbejdet udføres hurtigt og effektivt og rimelig små områder afspærres. Derfor er iblæsning af kabler en meget fordelagtig løsning hvor der er et eksisterende ledningstracé.

Tilfredse kunder vi er stolte af
Flemming Nørgård Anlæg har gennem mange år samarbejdet med både Telia, Stofa, Norlys og Global Connect om etablering af ledningsnet.

Landsdækkende kabelservice

Vi dækker hele Danmark.
Skal vi også hjælpe dig?

Beskriv din opgave

Derfor vælger kunderne os

Og følgende kan du også forvente, når du vælger os.

Vi kender vores kunder

Bliv mødt af de samme medarbejdere hele vejen gennem processen.

100% faglig stolthed

Vi elsker vores fag, kredser for detaljen og opfylder dine krav og ønsker.

Erfaring der holder

Vi har serviceret glade kunder siden 1990.